Теплий салат з курячими шлуночками

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шлунок

Шлунок
Дізнатися більше

Складові

✖2
Шлунок 650 г
Морковь 2 шт
Цибуля ріпчаста 2 шт
Зелень за смаком
Олія рослинна за смаком
Перець за смаком
Сіль за смаком
Соєвий соус за смаком
Сметана 1 ст.л.
Сік лимонний 1 ст.л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Шлуночки промити, почистити. Зварити шлуночки. Перший бульйон злити, в другий додати цибулю, моркву, лавровий лист, перець-горошок. Варити приблизно 1,5 години. Готові шлуночки мають бути м'якими. Порізати.

  2. Цибулю порізати півкільцями і смажити до м'якості. Моркву натерти і додати до цибулі. До овочів додати шлуночки і смажити 3 хвилини на повільному вогні, помішуючи.

  3. Змішати сметану, лимонний сок і соєвий соус. Можна додати трохи олії. Влити на сковорідку до шлуночків і тушкувати на повільному вогні приблизно 5 хвилин.