час приготування
2 години
кількість
2персони
|
|
|
650 г |
|
2 шт |
|
2 шт |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
1 ст.л. |
|
1 ст.л. |
Шлуночки промити, почистити. Зварити шлуночки. Перший бульйон злити, в другий додати цибулю, моркву, лавровий лист, перець-горошок. Варити приблизно 1,5 години. Готові шлуночки мають бути м'якими. Порізати.
Цибулю порізати півкільцями і смажити до м'якості. Моркву натерти і додати до цибулі. До овочів додати шлуночки і смажити 3 хвилини на повільному вогні, помішуючи.
Змішати сметану, лимонний сок і соєвий соус. Можна додати трохи олії. Влити на сковорідку до шлуночків і тушкувати на повільному вогні приблизно 5 хвилин.