час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
200 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
10 г |
|
1 шт. |
|
1 зубок |
|
1 гілочка |
|
1 шт. |
|
100 г |
|
1 гілочка |
|
1 шт. |
|
до смаку |
|
для смаження |
Нарізаємо кубиками моркву, цибулю, селеру, печінку і м’ясо курки та обсмажуємо з розмарином і часником на оливковій олії. Далі двічі перекручуємо тушковану суміш через м’ясорубку та додаємо до неї січену петрушку, сіль і перець.
Розкладаємо тісто філо на листи і, взявши один, змащуємо його розтопленим вершковим маслом, а зверху накриваємо другим листом. Тепер на край викладаємо начинку і загортаємо рулетом.
Збиваємо яйце в піну, змащуємо вертуту і посипаємо кунжутом.
Випікаємо при температурі 180 °С протягом 15–20 хвилин.