Вертута з курячим пате

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖4
М’ясо куряче «Наша Ряба» 200 г
Печінка куряча «Наша Ряба» 100 г
Тісто листове (філо) 100 г
Масло вершкове 100 г
Кунжут 10 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник 1 зубок
Петрушка 1 гілочка
Морква 1 шт.
Селера 100 г
Розмарин 1 гілочка
Яйце куряче 1 шт.
Сіль, перець до смаку
Олія оливкова для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо кубиками моркву, цибулю, селеру, печінку і м’ясо курки та обсмажуємо з розмарином і часником на оливковій олії. Далі двічі перекручуємо тушковану суміш через м’ясорубку та додаємо до неї січену петрушку, сіль і перець.

  2. Розкладаємо тісто філо на листи і, взявши один, змащуємо його розтопленим вершковим маслом, а зверху накриваємо другим листом. Тепер на край викладаємо начинку і загортаємо рулетом.

  3. Збиваємо яйце в піну, змащуємо вертуту і посипаємо кунжутом.

  4. Випікаємо при температурі 180 °С протягом 15–20 хвилин.