час приготування
4 години 40 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
400 г |
|
100 мл |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
10 г |
|
10 г |
|
3 зубчики |
|
50 г |
|
за смаком |
|
50 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
Курячу печінку промити, відокремити від плівки і залити червоним вином на 1 годину. Маринування в червоному вині не дасть печінці швидко зіпсуватися в поході і збереже її соковитість.
Цибулю нарізати кубиком, моркву натерти на дрібній тертці.
З гілочок чебрецю відокремити листочки, розмарин дрібно нарізати.
Часник нарізати тонкими пластинками.
Обсмажити на слабкому вогні цибулю і моркву до напівготовності, додати часник і обсмажувати до готовності – 10-15 хвилин.
Курячу печінку вийняти з вина і обсмажити на сильному вогні 5-7 хвилин.
Цибулю, моркву і часник залити вином, яке залишилося після маринування, додати чебрець, розмарин, прованські трави, посолити і поперчити, протушкувати на середньому вогні 5-7 хвилин.
Усі інгредієнти помістити в блендер, додати вершкове масло і ретельно перебити.
Готову масу викласти в судок, який візьмете в похід, і поставити в холодильник застигати (час застигання близько 2 годин).