Золотий консоме з курячих крил

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило плечова частина

Крило плечова частина
Дізнатися більше

Складові

✖4
Крила курячі «Наша Ряба» 500 г
Вершки сухі 150 г
Вода 2 л
Сіль, перець за смаком
Для подачі
Яйце куряче варене 2 шт.
Локшина варена 120 г
Кріп 1 гілочка

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Миємо курячі крила та паніруємо їх у сухих вершках. Одразу ставимо запікати при температурі 170 °С на 15–25 хвилин до рум’яності. Після чого дістаємо, кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою, підсолюємо та варимо на дуже помірному, ледь жевріючому вогні протягом 1,5 години.

  2. Готовий бульйон проціджуємо та даємо охолонути в холодильнику. Зверху збереться і застигне жир. Його з легкістю можна буде зняти ложкою.

  3. Подаємо бульйон з додаванням курячого м’яса, кропом та, за бажанням, відвареним яйцем та локшиною.