час приготування
2 години
кількість
4персони
|
|
|
500 г |
|
150 г |
|
2 л |
|
|
2 шт. |
|
120 г |
|
1 гілочка |
Миємо курячі крила та паніруємо їх у сухих вершках. Одразу ставимо запікати при температурі 170 °С на 15–25 хвилин до рум’яності. Після чого дістаємо, кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою, підсолюємо та варимо на дуже помірному, ледь жевріючому вогні протягом 1,5 години.
Готовий бульйон проціджуємо та даємо охолонути в холодильнику. Зверху збереться і застигне жир. Його з легкістю можна буде зняти ложкою.
Подаємо бульйон з додаванням курячого м’яса, кропом та, за бажанням, відвареним яйцем та локшиною.