Курка фарширована шинкою і сиром

Французька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Тушка

Тушка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Тушка 1 шт.
Майонез для змащування
Сіль за смаком
Перець за смаком
Для начинки:
Шинка 100 г
Сир «Російський» 100 г
Яйця 2 шт.
Вершки 3-4 ст. л.
Батон 4 скибочки
Перець болгарський 1 шт.
Петрушка 4 гілочки
Сіль за смаком
Перець за смаком
Молоко 150 мл

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курку вимити і зняти з неї шкіру, залишаючи ніжки і крильця.

  2. Куряче м'ясо відокремити від кісток і прокрутити на м'ясорубці або подрібнити за допомогою блендера.

  3. Батон замочити в молоці і залишити набухати (близько 5 хвилин).

  4. Шинку порізати кубиками або соломкою. Сир потерти на крупній тертці. Зелень дрібно посікти. Перець порізати кубиками.

  5. Приготувати начинку: змішати разом курячий фарш, віджатий батон, шинку, сир, болгарський перець, зелень. Додати сирі яйця, вершки (або молоко), посолити і поперчити за смаком.

  6. Курячу шкіру посолити, поперчити всередині і зовні, і укласти всередину курки начинку. Отвір зашити або сколоти зубочистками.

  7. Курку зверху змастити майонезом, зв'язати ніжки і крильця ниткою (щоб курка зберегла природну форму).

  8. Деко змастити майонезом або рослинним маслом і укласти курку.

  9. Запікати галантин при помірному жарі (160-180 градусів) протягом 1,5 години, періодично поливаючи соком, що виділяється або бульйоном.