Салат з курячим філе і руколою

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 1 шт.
Рукола 25 г
Лист салатний «Ромен» 25 г
Салат «Лолло Біонда» 25 г
Кріп 25 г
Виноград білий 100 г
Лимон 1 шт.
Чебрець 1 гілочка
Полуниця 50 г
Для соуса
Бальзамічний оцет 50 г (чорний)
Цукор 1 ч. л.
Оливкова олія 80 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе промити.

  2. Попередньо розрізавши лимон на 2 частини, видавити сік у каструлю, додати туди ж вичавлені половинки і гілочку чебрецю.

  3. Покласти в каструлю куряче філе, залити водою і відварити до готовності 10-15 хвилин.

  4. Вийняти і дати охолонути.

  5. Салати Ромен та Лолло Біонда порвати руками.

  6. Виноград розрізати навпіл, кріп та руколу порвати руками.

  7. Приготувати соус: бальзамічний оцет, оливкову олію та цукор помістити в склянку від блендера та перебити до однорідної маси.

  8. Куряче філе розрізати впоперек і нарізати середнім кубиком.

  9. Всі інгредієнти помістити в миску, додати соус і ретельно перемішати.

  10. Прикрасити скибочками полуниці.