час приготування
40 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
1 шт. |
|
25 г |
|
25 г |
|
25 г |
|
25 г |
|
100 г |
|
1 шт. |
|
1 гілочка |
|
50 г |
|
50 г (чорний) |
|
1 ч. л. |
|
80 г |
Куряче філе промити.
Попередньо розрізавши лимон на 2 частини, видавити сік у каструлю, додати туди ж вичавлені половинки і гілочку чебрецю.
Покласти в каструлю куряче філе, залити водою і відварити до готовності 10-15 хвилин.
Вийняти і дати охолонути.
Салати Ромен та Лолло Біонда порвати руками.
Виноград розрізати навпіл, кріп та руколу порвати руками.
Приготувати соус: бальзамічний оцет, оливкову олію та цукор помістити в склянку від блендера та перебити до однорідної маси.
Куряче філе розрізати впоперек і нарізати середнім кубиком.
Всі інгредієнти помістити в миску, додати соус і ретельно перемішати.
Прикрасити скибочками полуниці.