fbpx
Укр
Укр
Укр

Смачна страва за 15 хвилин: «Наша Ряба Апетитна» допоможе

Наступна новина

Хтось неочікувано завітав у гості? За 15 хвилин ви можете здивувати будь-кого смачною стравою. І допоможе у цьому «Наша Ряба Апетитна».

Прийшла мама у гості? Приготуйте їй ароматні курячі котлетки, що смакують по-домашньому. Завітали друзі? Курячі ковбаски барбекю стануть апетитною знахідкою. Хочете здивувати родину гарною вечерею? Гомілки Делі прикрасять стіл і здивують своїм смаком – у вас точно попросять поділитися рецептом.

Продукція «Наша Ряба Апетитна» вже готова до приготування, тож допомагає заощадити багато часу й додавати різноманіття у ваші страви. Щоб завжди бути готовими на всі випадки життя й до будь-яких несподіванок, зручно зробити запас із замороженої продукції «Наша Ряба Апетитна». Її можна зберігати у морозильнику  навіть рік.

Котлети запечені з грибами та моцарелою

 

Приготування:

1. Розморозьте котлети та викладіть їх на деко.
2. Зверху викладіть порізані печериці. Їх варто попередньо трохи підсмажити, щоб вийшла зайва рідина. Також до смаку можна додати порізані помідори.
3. Викладіть шматочки моцарели та відправляйте страву на 15 хвилин у розігріту духовку.

Страва виходить святковою, смачною та оригінальною. Вона здивує вашу маму!

Хотдоги з ковбасками «Барбекю»

 

Приготування:

1. Підсмажте ковбаски на пательні чи на грилі.
2. Поріжте скибочками помідори, огірки, капусту чи листя салату, цибулю.
3. Розріжте булочки, викладіть всередину кожної по ковбасці та підготовлені інгредієнти. Можна експериментувати та додавати у кожен хотдог різні інгредієнти та в різних пропорціях. Наприклад, в один додати більше огірків, в другий – помідорів, в наступний – цибулі чи салату.
4. Зверху посипте хотдоги крихтою з волоського горіха.

Для веселої компанії такі хотдоги стануть ідеальним перекусом. До того ще й потішать друзів нестандартним смаком, адже ковбаски «Барбекю» зроблять смак хотдогів оригінальним.

Гомілки по-індійськи

 

Приготування:

1. Запечіть гомілки «Делі» у духовці.
2. Поки вони запікаються, приготуйте соус: на пательні підсмажте дрібно посічені цибулю та часник. Додайте потовчені томати з соком, спеції та 100 мл води й трохи потушкуйте. Потім додайте йогурт й через пару хвилин викладайте в соус гомілки.
3. Гомілки трохи потушкуйте у соусі. Якщо соус вийшов надто густим, додайте ще води. Влийте вершки, доведіть до кипіння – й страва готова.
4. Прикрасьте страву кінзою. Якщо ви любите гострі смаки, то, готуючи соус, можете додати імбир й більше пікантних спецій (наприклад, індійську суміш спецій гарам масала).

Така страва, звичайно, потребує трохи тривалішого приготування, ніж 15 хвилин, але воно того варте. Просто, гарно та смачно!

Не гайте часу, готуйте страви з продукцією «Наша Ряба Апетитна» та дивуйте новими смаками гостей і родину! І не забудьте запастися замороженими продуктами – вони обов’язково стануть у нагоді.