Кебаб в лаваші

Грузинська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Кебаб

Кебаб
Дізнатися більше

Складові

✖1
Кебаб курячий ТМ «Наша Ряба» 1 шт
Лаваш 70 г
Салат Айсберг 50 г
Помідор 40 г
Йогурт грецький 20 г
Спеції за смаком
Лимонний сік за смаком
Олія (для смаження)

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Обсмажуємо кебаб курячий ТМ «Наша Ряба» до готовності

  2. Готуємо соус на основі грецького йогурту: додаємо в йогурт спеції за смаком (паприка, чилі, суміш сухих трав), лимонний сік і ретельно перемішуємо

  3. Вкладаємо обсмажений кебаб на лист лаваша, додаємо нарізану салат, скибочки помідора

  4. Загортаємо у вигляді шаурми і обсмажуємо з обох сторін по хвилині