Улюбленої курочки стає ще більше!

Наша Ряба — бренд, якому довіряють за незмінні якість та смак. І ми раді повідомити: відтепер ваша улюблена курочка доступна ще й у ковбасній лінійці! Шинка, рулети та сосиски: ми створили смачні новинки, щоб зробити знайомий смак ще зручнішим — для швидкого сніданку чи святкового столу.

1

100% власна курка*

У складі: філе або м’ясо курки, якість яких контролюється від зерна до полиці.

2

Різноманітний асортимент

Сосиски, шинки чи рулети – обирайте свій улюблений варіант на сніданок, обід або вечерю.

3

Зручність та швидкість

Та сама улюблена курочка, тільки вже готова! Беріть з собою на перекус або смакуйте вдома.

4

Джерело білка

У всіх продуктах лінійки Наша Ряба вміст білка становить від 12 до 19 г на 100 г продукту**

5

Смачно та якісно

Ковбасні вироби отримали високі бали на споживчих дегустаціях.

6

Вам сподобається!

Використовуйте як доповнення до гарніру або як інгредієнт рецептів. ​

Чим особливі ковбаси Наша Ряба?

М’ясна сировина власного виробництва — наша курочка проходить повний контроль від зерна до кінцевого продукту.

Зручність і універсальність — рулети, шинки та сосиски чудово смакуватимуть і вдома, і на пікніку.

Смак для всієї родини — кожен продукт нової лінійки — це джерело білка. А сосиски з м’яса курки дуже ніжні завдяки вершковому маслу в складі!

 

 

 

Наші переваги

Є безліч способів смакувати ковбаси Наша Ряба

Ось лише деякі з них, які найбільше люблять наші споживачі


Сосиски з м’яса курки – на сніданок, в лаваші.

Сосиски з м’яса курки та з сиром – до сніданку, з яєшнею чи омлетом.

Шинки копчено-варені – на бутерброд, щоб взяти на роботу чи на навчання.

Рулети – для святкової нарізки або як доповнення до улюбленого гарніру.

Шинка варена – як компонент салатів.

 

*Для виготовлення продукту використовується курятина, вироблена підприємствами групи МХП (групи суб’єктів господарювання, пов’язаних відносинами контролю у розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).
**Детальні характеристики показників поживної цінності вказані на маркуванні продуктів.