Фарфалле з куркою

Італійська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 2 шт
Помідори черрі 100 г
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник 1 зубчик
Вершки 200 мл
Соєвий соус 20 г
Паста Фарфалле (фігурні бантики) 200 г
Сир «Пармезан» 50 г
Олія оливкова 50 г
Базилік 4 гілочки
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте (після того як закипить варити близько 7-9 хвилин), потім дістати і остудити у воді з льодом.

  2. Цибулю і часник нарізати дрібним кубиком, а помідори черрі – навпіл.

  3. Куряче філе промити й нарізати тонкими смужками.

  4. На сковорідку з розігрітою оливковою олією викласти цибулю і обсмажити, помішуючи протягом 1 хвилини.

  5. Додати до цибулі часник і нарізане смужками куряче філе. Обсмажити до золотистої скоринки.

  6. Додати помідори черрі і обсмажувати 3 хвилини.

  7. Влити в сковорідку тонкою цівкою вершки і соєвий соус, протушкувати 5 хвилин.

  8. У соус додати пасту і дати покипіти (обов'язково помішуючи) на слабкому вогні близько 5 хвилин.

  9. Готову пасту викласти по тарілках. Посипати тертим сиром «Пармезан» і прикрасити гілочками базиліка.