час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
2 шт |
|
100 г |
|
1 шт |
|
1 зубчик |
|
200 мл |
|
20 г |
|
200 г |
|
50 г |
|
50 г |
|
4 гілочки |
|
за смаком |
Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте (після того як закипить варити близько 7-9 хвилин), потім дістати і остудити у воді з льодом.
Цибулю і часник нарізати дрібним кубиком, а помідори черрі – навпіл.
Куряче філе промити й нарізати тонкими смужками.
На сковорідку з розігрітою оливковою олією викласти цибулю і обсмажити, помішуючи протягом 1 хвилини.
Додати до цибулі часник і нарізане смужками куряче філе. Обсмажити до золотистої скоринки.
Додати помідори черрі і обсмажувати 3 хвилини.
Влити в сковорідку тонкою цівкою вершки і соєвий соус, протушкувати 5 хвилин.
У соус додати пасту і дати покипіти (обов'язково помішуючи) на слабкому вогні близько 5 хвилин.
Готову пасту викласти по тарілках. Посипати тертим сиром «Пармезан» і прикрасити гілочками базиліка.