час приготування
1 година
кількість
6персон
|
|
|
6 шт. |
|
3 кільця |
|
1/2 банки |
|
200 г |
|
50 г |
|
для смаження |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
3 шт. |
|
1 пучок |
|
20 мл |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
З курячої гомілки зняти шкіру і сокиркою відрубати кістку біля основи. Внутрішню кістку видалити, а м’ясо нарізати на невеликі шматки.
Маслини, ананаси нарізати, а сир натерти.
Базилік нарізати тонкою соломкою та змішати з сиром, ананасами, маслинами та м'ясом – все разом поперчити та посолити.
Наповнити шкіру від гомілки (яку ви попередньо зняли) начинкою і з'єднати розрізи зубочистками (можна зашити нитками).
Обсмажити гомілку на сковорідці з усіх боків до золотистої скоринки і довести до повної готовності в духовій шафі протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Готуємо салат. Перець, баклажан і помідори помити, витерти і запекти в духовій шафі при температурі 160 градусів. Час приготування помідорів - 5 хвилин, перцю -15, баклажана - 25. Після їх готовності, очистити від шкірки і насіння, нарізати великими шматками, додати сиру цибулю, нарізану півкільцями, а також подрібнену зелень.Усе добре перемішати в мисці з олією, спеціями і оцтом. Дати постояти 20-30 хвилин, після чого подавати з гомілкою.