Грудка су-від з рисом та овочами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Курочка су-від

Курочка су-від
Дізнатися більше

Складові

✖1
м'ясо грудки Курочка су-від ТМ Наша Ряба 150 г
рис відварений 100 г
масло вершкове 20 г
горошок зелений 30 г
перець болгарський 50 г
морква 50 г
зелень 3 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. М'ясо грудки Курочка су-від ТМ Наша Ряба у вакуумі опускаємо в кастрюлю з гарячою водою (80-85° С ) на 12-15 хв

  2. Дістаємо м’ясо з пакету, м’ясний сік переливаємо в сотейник, додаємо вершкове масло і отримуємо соус

  3. Відварюємо овочі та рис

  4. Поливаємо соусом відварений рис та овочі

  5. Кладемо зверху м'ясо грудки та посипаємо зеленню