Карі з курячою гомілкою

Індійська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

М'ясо гомілки

М'ясо гомілки
Дізнатися більше

Складові

✖2
М'ясо гомілки 300 г
Олія рослинна 20 г
Перець до смаку
Сіль до смаку
Карі 1 г
Цибуля ріпчаста 120 г
Імбир 30 г
Часник 10 г
Томатна паста 20 г
Вершки 40 г
Сухий коріандр 1 г
Перець чилі сухий 1 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. СОУС: очистити і дрібно нарізати цибулю, імбир, часник. Тушкувати інгредієнти, поступово додаючи томатну пасту, вершки, спеції. Готову суміш подрібнити в блендері.

  2. М'ясо гомілки нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Додати сіль і перець до смаку.

  3. Залити соусом карі та тушкувати протягом 10-15 хвилин.