Куряче філе-гриль

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖5
Філе 1 кг
Розмарин 7 гілочок
Часник 10 зубчиків
Олія рослинна для смаження
Зерна гірчиці 2 ч. л.
Перець за смаком
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Цю страву найкраще готувати на природі, на вугіллі, в хорошій компанії. Промаринувати попередньо м'ясо за наступним рецептом: розмарин, часник, сіль, перець та олію помістити в блендер і добре перебити. Куряче філе покласти в цей маринад і добре відмасажувати його руками, щоб маринад вбрався. Залишити в холодному місці на 30 хвилин.

  2. Дістати філе з маринаду і розкласти його на решітку гриль. Обсмажити філе з двох боків до утворення рум'яних смужок. В кінці перевірити м'ясо на готовність виделкою або дерев'яною паличкою.

  3. З таким філе ідеально смакуватиме картопля, печена на вугіллі, у фользі з салом.