час приготування
60 хвилин
кількість
5персон
|
|
|
1 кг |
|
7 гілочок |
|
10 зубчиків |
|
для смаження |
|
2 ч. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
Цю страву найкраще готувати на природі, на вугіллі, в хорошій компанії. Промаринувати попередньо м'ясо за наступним рецептом: розмарин, часник, сіль, перець та олію помістити в блендер і добре перебити. Куряче філе покласти в цей маринад і добре відмасажувати його руками, щоб маринад вбрався. Залишити в холодному місці на 30 хвилин.
Дістати філе з маринаду і розкласти його на решітку гриль. Обсмажити філе з двох боків до утворення рум'яних смужок. В кінці перевірити м'ясо на готовність виделкою або дерев'яною паличкою.
З таким філе ідеально смакуватиме картопля, печена на вугіллі, у фользі з салом.