Мільфей з куркою та томатами

Французька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖6
Стегно 6 шт.
Картопля 6 шт.
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Помідор 3 шт.
Майонез 200 мл
Сир «Російський» 300 г
Сир «Моцарела» 200 г
Прованські трави 1 ч. л.
Олія рослинна 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Відокремити м’ясо від кістки і відбити молоточком. Посолити, поперчити і обсмажити на олії з обох боків.

  2. На деко поетапно викласти цибулю, нарізану кільцями, потім обсмажену курку, картоплю, нарізану такими ж кільцями. Посолити, поперчити картоплю, змастити її майонезом.

  3. Наступний шар викласти з помідорів, нарізаних кільцями, посипати прованськими травами, потім – знову шарами картоплю і майонез. В кінці натерти поверх всього 2 види сиру (його не повинно бути замало).

  4. Запікати в духовій шафі протягом 45-60 хвилин при температурі 160-180 градусів. Перед тим, як діставати страву, потрібно перевірити його готовність дерев'яною паличкою, проткнувши зверху до самого низу. Паличка повинна пройти легко.