час приготування
2 години
кількість
6персон
|
|
|
6 шт. |
|
6 шт. |
|
3 шт. |
|
3 шт. |
|
200 мл |
|
300 г |
|
200 г |
|
1 ч. л. |
|
2 ст. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
Відокремити м’ясо від кістки і відбити молоточком. Посолити, поперчити і обсмажити на олії з обох боків.
На деко поетапно викласти цибулю, нарізану кільцями, потім обсмажену курку, картоплю, нарізану такими ж кільцями. Посолити, поперчити картоплю, змастити її майонезом.
Наступний шар викласти з помідорів, нарізаних кільцями, посипати прованськими травами, потім – знову шарами картоплю і майонез. В кінці натерти поверх всього 2 види сиру (його не повинно бути замало).
Запікати в духовій шафі протягом 45-60 хвилин при температурі 160-180 градусів. Перед тим, як діставати страву, потрібно перевірити його готовність дерев'яною паличкою, проткнувши зверху до самого низу. Паличка повинна пройти легко.