час приготування
60 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
1 шт. |
|
300 г |
|
3 зубчика |
|
3 ст. л. |
|
2 ст. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
Курку вимити, обсушити, розрізати вздовж черевця і відокремити шкіру від м'яса, намагаючись не порвати шкіру.
Відокремити м'ясо від кісток.
Курячу печінку обсмажити на рослинному маслі в сковороді і пропарити бальзамічним оцтом, накривши кришкою.
Куряче м'ясо відбити, накривши пакетом, посолити, поперчити і додати рублений часник.
На обробній дошці розкласти курячу шкіру, укласти вибиті шматки м'яса.
Зверху укласти курячу печінку і згорнути рулет, щоб начинка опинилась усередині. Рулет загорнути в марлю і перев'язати нитками.
З решти кісток зварити бульйон і варити в ньому рулет протягом 30 хвилин.
Готовий рулет охолодити під легким пресом, потім обсмажити на сковороді до апетитної скоринки.
Прикрасити готову руляду зеленню. Подавати, порізавши скибочками.