Руляда з курки

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Тушка

Тушка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Тушка 1 шт.
Печінка 300 г
Часник 3 зубчика
Бальзамічний оцет 3 ст. л.
Олія рослинна 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курку вимити, обсушити, розрізати вздовж черевця і відокремити шкіру від м'яса, намагаючись не порвати шкіру.

  2. Відокремити м'ясо від кісток.

  3. Курячу печінку обсмажити на рослинному маслі в сковороді і пропарити бальзамічним оцтом, накривши кришкою.

  4. Куряче м'ясо відбити, накривши пакетом, посолити, поперчити і додати рублений часник.

  5. На обробній дошці розкласти курячу шкіру, укласти вибиті шматки м'яса.

  6. Зверху укласти курячу печінку і згорнути рулет, щоб начинка опинилась усередині. Рулет загорнути в марлю і перев'язати нитками.

  7. З решти кісток зварити бульйон і варити в ньому рулет протягом 30 хвилин.

  8. Готовий рулет охолодити під легким пресом, потім обсмажити на сковороді до апетитної скоринки.

  9. Прикрасити готову руляду зеленню. Подавати, порізавши скибочками.