Салат з печених овочів

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 2 шт.
Баклажан 1 шт
Цукіні 1/2 шт
Помідор 1 шт
Цибуля ріпчаста 1 шт
Перець болгарський 1 шт
Петрушка 1 пучок
Кріп 1 пучок
Базилік 1 гілочка
Спеції для грилю за смаком
Олія оливкова 50 г
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе промити і замаринувати (натерти сіллю, перцем, спецією гриль, оливковою олією). Відставити м'ясо в сторону.

  2. Баклажан очистити від шкірки і нарізати уздовж пластинами, товщиною 0,5 см. Також нарізати цукіні. Цибулю нарізати кільцями товщиною 0,5 см. Перець розрізати навпіл, видалити насіння і хвостик.

  3. Викласти всі овочі (крім помідора) на шашличну сітку і обсмажувати на середньому вугіллі по 5 хвилин з кожного боку.

  4. Дістати овочі з сітки і відставити холонути.

  5. Обсмажити помідор, поклавши зверху на сітку по 3-5 хвилин з усіх боків. Потім зняти шкірку і нарізати півкільцями.

  6. Баклажани, цукіні і болгарський перець нарізати соломкою, а кільця цибулі – навпіл.

  7. Усі овочі добре перемішати, додавши подрібнену зелень, посолити і поперчити.

  8. На сітці обсмажити куряче філе з кожного боку по 10-15 хвилин (до повної готовності).

  9. Нарізати філе впоперек пластинами завтовшки 0,5 см і розкласти на тарілку «віялом».

  10. У середину викласти перемішані овочі і прикрасити листям базиліка.