час приготування
1 година
кількість
2персони
|
|
|
2 шт. |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 пучок |
|
1 пучок |
|
1 гілочка |
|
за смаком |
|
50 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
Куряче філе промити і замаринувати (натерти сіллю, перцем, спецією гриль, оливковою олією). Відставити м'ясо в сторону.
Баклажан очистити від шкірки і нарізати уздовж пластинами, товщиною 0,5 см. Також нарізати цукіні. Цибулю нарізати кільцями товщиною 0,5 см. Перець розрізати навпіл, видалити насіння і хвостик.
Викласти всі овочі (крім помідора) на шашличну сітку і обсмажувати на середньому вугіллі по 5 хвилин з кожного боку.
Дістати овочі з сітки і відставити холонути.
Обсмажити помідор, поклавши зверху на сітку по 3-5 хвилин з усіх боків. Потім зняти шкірку і нарізати півкільцями.
Баклажани, цукіні і болгарський перець нарізати соломкою, а кільця цибулі – навпіл.
Усі овочі добре перемішати, додавши подрібнену зелень, посолити і поперчити.
На сітці обсмажити куряче філе з кожного боку по 10-15 хвилин (до повної готовності).
Нарізати філе впоперек пластинами завтовшки 0,5 см і розкласти на тарілку «віялом».
У середину викласти перемішані овочі і прикрасити листям базиліка.