Користь
Куряче м’ясо — джерело білка високої біологічної цінності. Воно містить залізо, вітамін В12, вітаміни групи В, цинк, селен і фосфор. Вміст жиру й профіль жирних кислот у курячому м’ясі — найліпший з погляду здорового харчування.
Використання продуктів з високою поживною цінністю й гарантованою безпечністю — умова збалансованого харчування дітей. Шашличок з курячого м’яса, приготовлений у духовці, сформує в дитини не лише домашнє сприймання перекусу в школі, а й буде безпечним і корисним для здоров’я.
Мініморква або огірок — джерела рослинних волокон. Харчові волокна виводять шкідливі речовини, регулюють перистальтику кишківника й стимулюють процеси виведення жовчі. Їхня здатність поліпшувати мікрофлору кишківника зміцнює імунітет.