Соковите філе стегна з овочами

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе стегна

Філе стегна
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе стегна 200-300 г
Перець болгарський 150-200 г
Морква 100 г
Цукіні 150-200 г
Часник 10 г
Олія оливкова 30 г
Соєвий соус до смаку
Перець до смаку
Карі до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Цукіні нарізати кружечками завтовшки 2-3 см.

  2. Овочі скласти в миску, додати оливкову олію, сіль, перець, паприку та перемішати.

  3. Вже підготовлене філе стегна, очищене від шкіри та без кісток, посипаємо сіллю, перцем, трохи карі і змащуємо олією.

  4. Викласти у форму для запікання. Поставити в духовку розігріту до 180 °С на 35-40 хв.