Солодкі пончики з тельбухами та горохом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шлунок

Шлунок
Дізнатися більше

Складові

✖4
Тельбухи курячі (печінка, серце, шлунки «Наша ряба») 500 г
Горох 500 г
Цибуля 3 шт.
Сіль, перець до смаку
Часник 4 зубки
Олія для смаження
Пончики
Борошно пшеничне 500 г
Вода 320 г
Дріжджі 5 г
Сіль 15 г
Цукор 20 г
Олія рослинна 75 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. НАЧИНКА: відварюємо горох до готовності та робимо з нього пюре. Дві цибулини смажимо, а тельбухи відварюємо з однією цибулиною, підсоливши воду. Всі інгредієнти змішуємо, солимо та перчимо.

  2. ПОНЧИКИ: борошно просіюємо, додаємо дріжджі, сіль, цукор. Перемішуємо суміш міксером на низьких обертах та поступово додаємо воду. Далі додаємо олію та вимішуємо. Тепер присипаємо стіл борошном, викладаємо на нього тісто, вимішуємо та робимо кулю. Перекладаємо тісто в миску і накриваємо харчовою плівкою. Залишаємо на 1,5 години. Об’єм має збільшитись у 4–5 разів. Відриваємо шматочки розміром з грецький горіх та формуємо пончики. Для цього потрібно приплюснути тісто, всередину покласти начинку і двічі защипнути.

  3. Смажимо в олії при температурі 180 °С протягом 3–5 хвилин.