fbpx
Укр
Укр
Укр

Розвантажувальний день на курячому філе: правила, переваги, користь

Наступна новина

На свята ми ласуємо смачними стравами досхочу. Після свят, аби дати організму перепочинок та простимулювати систему травлення, ідеальним стане розвантажувальний день. А саме – день на курячому філе.

Розвантажувальний день – це чудовий спосіб дати відпочинок органам травлення й навіть скинути 1-2 зайвих кілограмів. Він мінімізує наслідки святкових переїдань, усуває відчуття важкості у шлунку, допомагає запустити процес схуднення або ж уникнути повернення кілограмів при дієтах.  

Розвантажувальні дні бувають різними. Це своєрідні монодієти, коли впродовж дня вживається лише один певний продукт. І цей продукт варто обирати до смаку. Аби процес був не лише корисним, а й приємним, не важким психологічно та фізіологічно.   

Впродовж розвантажувального дня слід пам’ятати про декілька важливих правил: 

Вживання їжі повинні бути частими – 6-8 разів на день.
Порції мають бути невеликими.
Потрібно багато пити: негазованої води, трав’яних чаїв.  
Розвантажувальний день варто проводити не частіше одного разу на тиждень.
На наступний день потрібно стримати себе від переїдань.
Розвантажувальний день корисно доповнювати пішими прогулянками.

Розвантажувальний день на курячому м’ясі – один з найефективніших. Нескладний, поживний, смачний, універсальний*

Наша Ряба філе

Філе вважається ідеальним дієтичним продуктом, у якому найнижчий вміст жиру та холестерину. Свіже філе містить 19 г білка на 100 г продукту та всього 98 ккал. Тож ця частина курки буде оптимальною для того, щоб розвантажити шлунок та наситити організм необхідними білками. Білок в нашому раціоні забезпечує енергію, підтримує настрій і когнітивні функції. 

Рекомендуємо обирати тільки якісне та свіже м’ясо. «Наша Ряба» – це надійний бренд, який гарантує якість курятини та вже 21 рік поспіль піклується про здоров’я споживачів. Продукція бренду не містить антибіотиків та гормонів росту. 

Меню на день

1. Відваріть 700 г курячого філе без шкірки, не додаючи сіль та спеції. За бажанням можна додати зелень. А якщо у вас немає світла або часу на приготування, рекомендуємо спробувати ніжну та соковиту Курочку Су-від, яка вже готова до вживання!  
2. Розділіть м’ясо на 6 порцій.
3. Їжте кожні три години та не забувайте пити багато негазованої мінеральної води близько – 2 л в день.  

Якщо провести день лише на курячому філе вам складно, то є більш щадні варіанти: можна комбінувати курку (500 г) з яйцями (3 шт.) або з нежирним кефіром (600 мл).  

Розвантажувальний день на курячому мясі Наша Ряба

Смачного!  

*Зверніть увагу, що розвантажувальний день на курячому м’ясі протипоказаний людям, що мають захворювання нирок.