Шашлички в духовці

Користь
Куряче м’ясо — джерело білка високої біологічної цінності. Воно містить залізо, вітамін В12, вітаміни групи В, цинк, селен і фосфор. Вміст жиру й профіль жирних кислот у курячому м’ясі — найліпший з погляду здорового харчування.
Використання продуктів з високою поживною цінністю й гарантованою безпечністю — умова збалансованого харчування дітей. Шашличок з курячого м’яса, приготовлений у духовці, сформує в дитини не лише домашнє сприймання перекусу в школі, а й буде безпечним і корисним для здоров’я.
Мініморква або огірок — джерела рослинних волокон. Харчові волокна виводять шкідливі речовини, регулюють перистальтику кишківника й стимулюють процеси виведення жовчі. Їхня здатність поліпшувати мікрофлору кишківника зміцнює імунітет.

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖1
Філе 1 шт.
Печериці 3 шт.
Олія 1 ст. л.
Часник сухий щіпка
Сіль до смаку
Помідори чері
Морква
Огірок
Малина або лохина
Шпажки короткі 5 шт.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Філе наріжте кубиками.

  2. Гриби наріжте впоперек.

  3. По черзі нанизуйте шматочки м’яса й дольки грибів на дерев’яні шпажки.

  4. Замаринуйте шашлички в олії зі спеціями 10 хв.

  5. Викладіть на пергамент.

  6. Випікайте 15 хв за температури 180 °С.

  7. У ланч-бокс додайте ягоди та нарізану соломкою моркву й огірок.