Курячі ніжки з томатами і чорносливом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖1
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт.
Чорнослив 100 г
Томати без шкірки 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник 2 зубчики
Сіль і перець за смаком
Олія 10 г
Петрушка для декору

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо дрібно часник, цибулю соломкою.

  2. Заздалегідь заливаємо окропом чорнослив і розігріваємо сковороду.

  3. Обсмажуємо цибулю з часником до прозорості цибулі та додаємо томати з чорносливом.

  4. Тушкуємо без кришки протягом 5 хв.

  5. Додаємо курку, накриваємо кришкою і тушкуємо ще протягом 15 хв.

  6. Прикрашаємо петрушкою і подаємо на стіл.