Сочники з сиром

Користь
Куряче м’ясо — унікальний продукт для людини. Воно може забезпечити довге й здорове життя без нестачі поживних речовин. Внутрішньом’язовий склад жиру курячого м’яса з «позитивним» жировим профілем разом з високоякісними білками, мікроелементами й вітамінами — важливе джерело, що визначає чинники харчової цінності.
Куряча гомілка містить поживні речовини: залізо, цинк, селен, жирні кислоти й вітаміни. М’ясо з сиром — цікавий і улюблений дитячий смак. Водночас вміст білка в сирі становить до 23%. Сир також містить багато легкозасвійного кальцію і фосфору.
Овочі, фрукти і ягоди містять мало білка, проте мають перевагу в корисних вуглеводах, вітамінах і мінеральних речовинах. За даними ВООЗ, щодня вони повинні бути різноманітно наявні в раціоні дитини.

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖2
Куриное бедро 2 шт.
Шампиньоны 200 г
Соль по вкусу
Черный перец по вкусу
Кукурузная мука 30 г
Растительное масло 40 г
Ягоды
Яблоко
Морковь

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куриное бедро очищаем от кожи, вынимаем косточку (либо можно взять уже подготовленный продукт «Филе бедра» от ТМ «Наша Ряба») и отбиваем филе молотком.

  2. Грибы режем мелкими кубиками и обжариваем на сковородке на растительном масле до золотистой корочки.

  3. Отбивную солим и перчим. На раскрытую отбивную выкладываем обжаренные грибы и закрываем ее пополам конвертом.

  4. Сбрызгиваем маслом, обваливаем в муке и отправляем в духовку на 20 минут при 170 °C.

  5. Формируем бокс с фруктами и овощами.